Semnificatia visului BANI, am visat BANI, interpretare BANI in vis, talmacire BANI in vis, dictionar de vise BANI, ce este BANI in vis
semnificatie vise
SEMNIFICATIE VIS BANI - DICTIONAR DE VISE BANI - INTERPRETARE BANI IN VIS

semnificatie vise

SEMNIFICATIA VISULUI BANI

Daca cineva va aduce bani inseamna cearta, neplaceri sau veste. Adunand bani e simbolul lacomiei si e foarte posibil sa aveti un necaz ( dar nu e nimic peste care sa nu piteti trece). Bani pierduti, proiecte esuate, necazuri sau prieteni falsi. Esti furat de bani – frici si temeri in legatura cu o relatie sau cu familia. Daca numeri bani inseamna vise si obiective ce incep incet incet sa capete contur. Daca esti furat atunci este cazul sa renunti la sentimental de paranoia vizavi de relatia in care esti implicat,tendinta de a potenta ceva si de a-ti face iluzii false cu privire la ceva sau cineva, Daca vizezi ca primesti salariul inseamna ca la nivel mental exista un mare stres legat de lipsa banilor, veste, surpriza.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
BANI, 10.0 out of 10 based on 1 ratingBANI, Vis cu BANI, am visat BANI, talmacire vis cu BANI, interpretare vise cu BANI, BANI in vis, semnificatie BANI in vis, ce inseamna daca visez BANI, interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu BANI, visez BANI, am visat BANI, semnificatie BANI in visul meu.