Semnificatia visului BARCA, am visat BARCA, interpretare BARCA in vis, talmacire BARCA in vis, dictionar de vise BARCA, ce este BARCA in vis
semnificatie vise
SEMNIFICATIE VIS BARCA - DICTIONAR DE VISE BARCA - INTERPRETARE BARCA IN VIS

semnificatie vise

SEMNIFICATIA VISULUI BARCA

dezechilibru interior, nu reusesti sa te centrezi, dileme, nu stii ce alegeri sa faci, griji, incapacitate de a lua o decizie. Subreda – temeri mari in legatura cu o alegere, frica determinate de asumarea unor riscuri. Mai multi intr-o barca – colaborare cu ceilalti, comunicare de grup. Barca ce se clatina este indecizia dar si sentiment de instabilitate emotionala.Barca pe apa – liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale. Barca la mal – ceva ce s-a terminat, o problema care si-a gasit rezolvarea, o situatie grea din care o sa iesiti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
BARCA, 10.0 out of 10 based on 1 ratingBARCA, Vis cu BARCA, am visat BARCA, talmacire vis cu BARCA, interpretare vise cu BARCA, BARCA in vis, semnificatie BARCA in vis, ce inseamna daca visez BARCA, interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu BARCA, visez BARCA, am visat BARCA, semnificatie BARCA in visul meu.