Semnificatia visului OGLINDA, am visat OGLINDA, interpretare OGLINDA in vis, talmacire OGLINDA in vis, dictionar de vise OGLINDA, ce este OGLINDA in vis
semnificatie vise
SEMNIFICATIE VIS OGLINDA - DICTIONAR DE VISE OGLINDA - INTERPRETARE OGLINDA IN VIS

semnificatie vise

SEMNIFICATIA VISULUI OGLINDA

reflectarea adevarului din tine, a ceea ce reprezinti tu, necesitatea de a atinge un echilibru interior, vezi dincolo de aparente, dincolo de ceea ce vrei sa vezi, tu cu defecte si calitati.

In oglinda calitatile sunt defecte si defectele calitati semn ca este nevoie sa accezi la armonia si echilibrul interior.

Acceptarea ta, eliminarea complexelor, a iluziilor, iubire de sine, o mai buna cunoastere a propriei persoane.

Trecutul, prezentul si viitorul reunit intr-o singura categorie temporala care are drept rezultat persoana ta, asa cum este ea cu adevarat, si de aici pasul urmator care merge spre perfectionarea de sine.

Oglinda sparta – deruta, te lasi in mainile destinului in loc sa iti controlezi singur viata, pierderea reperelor ce ti-au fost date prin educatie si necesitatea de a-ti construi altele in conformitate cu ceea ce simti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
OGLINDA, 10.0 out of 10 based on 1 ratingOGLINDA, Vis cu OGLINDA, am visat OGLINDA, talmacire vis cu OGLINDA, interpretare vise cu OGLINDA, OGLINDA in vis, semnificatie OGLINDA in vis, ce inseamna daca visez OGLINDA, interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu OGLINDA, visez OGLINDA, am visat OGLINDA, semnificatie OGLINDA in visul meu.