Semnificatia visului Geanta voiaj, am visat Geanta voiaj, interpretare Geanta voiaj in vis, talmacire Geanta voiaj in vis, dictionar de vise Geanta voiaj, ce este Geanta voiaj in vis
semnificatie vise
SEMNIFICATIE VIS Geanta voiaj - DICTIONAR DE VISE Geanta voiaj - INTERPRETARE Geanta voiaj IN VIS

semnificatie vise

SEMNIFICATIA VISULUI Geanta voiaj

Cea mai mare gresala pe care majoritatea turistilor o fac inainte de a incepe calatoria este de a ambala prea multe lucruri si asta te poate costa.

Nu toate bagajele sunt create la fel. Chiar si rucsacurile variaza foarte mult, de la producator la producator. Cand cumparati o geanta voiaj sau un troler trebuie sa verificati anumite componente ale acesteia.

1.    Cadru
Cadrele interioare din fibra de sticla asigura atat rezistenta cat si greutatea redusa a bagajelor. Structurile interioare pot fi, de asemenea, realizate din aluminiu, lemn sau compusi din plastic. Un cadru greu va face ca geanta voiaj sau trolerul sa fie mai grele, chiar inainte de a fi incarcate cu haine.

2.    Constructia
La exterior,articulatile bagajelor, ar trebui sa fie acoperite cu piele, conducte de nailon si mansete pentru a consolida cusaturile si pentru a absorbi socul. De asemenea, cusaturile trebuie sa fie fie lockstitched-o metoda in care fiecare cusatura este consolidate sau blocata astfel incat sa ramana de sine statatoare.

3.    Material
Materialul conteaza la fiecare geanta voiaj, troler sau la fiecare bagaj in parte. Bagajele din piele pot fi foarte durabile  si arata minunat, dar de multe ori acestea poti fi destul de grele si atunci cand sunt goale.

Printre diferitele materiale disponibile, cele care sunt mai grele protejeaza mai bine continutul. Printre materialele populare din aceste zile se afla nylonul ballistic si nylonul Cordura. Nylonul ballistic este un pic mai costisitor da merita iar cel cordura costa mai putin si este detul de robust. Ambele materiale, atat cordura cat si nylonul ballistic sunt material rezistente la apa.

Pe piata exista cateva material neobisnuite care sunt perfecte pentru oamenii preocupati de mediul inconjurator. Aceste material includ Fortrel EcoSpun, un material durabil realizat din sticle de plastic reciclate si din tesaturi din canepa.

4.    Sistemele de inchidere
Cu cat sunt mai simple sistemele de inchidere, cu atat mai bine. Daca exista un fermoar la geanta voiaj sau la troler acesta trebuie sa se inchida si sa se deschida fara probleme. Fermoarele ar trebui sa fie, de asemenea, dublu-capsate (cusute pe ambele parti) si trebuie sa fie robuste. Cu fermoarele mari intodeauna este mult mai usor sa “lucrati”.

5.    Manerele
Constructia manerelor poate fi cel mai mic detaliu care este trecut cu vederea atunci cand alegem un troler sau o geanta voiaj.

Trebuie sa va uitati daca manerul este captusit in interior si daca este acoperit cu piele sau doar cu plastic robust. Manerele din piele sunt mai durabile.

Cele mai multe trolere sunt echipate cu maner telescopic si trebuie sa va asigurati ca acest maner telescopic este robust.

6.    Rotile
Cele patru roti ale unui troler il fac pe acesta mai stabil si mai usor de manevrat. Rotile mari sunt mai robuste.

Trolerul sau geanta voiaj difera in functie de modul in care calatoriti si in functie de destinatia in care mergeti. Vizitati www.sportaddict.ro pentru ati alege geanta potrivita calatorie .

Cititi mai multe stiri aici :

1. Annual Backpack Drive begins

2. Former South Hadley boy reunites with prized backpack lost in Okla. tornado

3. Google goes to the Galapagos Islands: Backpack-mounted Street View cameras are scouring the island to capture its wildlife

4. Getting ready for fall: Kidz Backpack Project kicks off collection drive

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Geanta voiaj, Vis cu Geanta voiaj, am visat Geanta voiaj, talmacire vis cu Geanta voiaj, interpretare vise cu Geanta voiaj, Geanta voiaj in vis, semnificatie Geanta voiaj in vis, ce inseamna daca visez Geanta voiaj, interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Geanta voiaj, visez Geanta voiaj, am visat Geanta voiaj, semnificatie Geanta voiaj in visul meu.