Semnificatia visului Led 3D, am visat Led 3D, interpretare Led 3D in vis, talmacire Led 3D in vis, dictionar de vise Led 3D, ce este Led 3D in vis
semnificatie vise
SEMNIFICATIE VIS Led 3D - DICTIONAR DE VISE Led 3D - INTERPRETARE Led 3D IN VIS

semnificatie vise

SEMNIFICATIA VISULUI Led 3D

Daca doriti sa aveti parte de o experienta vizuala identica cu cea obtinuta intr-o sala de cinema site-ul www.dwyn.ro iti recomanda achizitionarea unui sistem Panasonic 3D alcatuit dintr-un  televizor 3D Viera si ochelarii speciali 3D.

Exista o mare diferenta intre un led 3D si un led 3D Panasonic  , acesta din urma reprezentand perspectivele entertainmentului in dimensiunea 3D la tine acasa . Televizoarele Panasonic cu tehnologia 3D iti dezvaluie o noua dimensiune a tot ceea ce ruleaza pe ecran , fie ca vorbim aici de jocuri , filme , evenimente sportive sau fotografii.

Noua tehnologie a cadrelor secventiale Full HD implementata de Panasonic inregistreaza imaginile la o rezolutie de 1920*1080 pixeli ( fie ca vorbim aici despre ochiul stang sau de ochiul drept ) fiind redate pana la 120 de cadre in fiecare secunda .

Ochelarii 3D de inalta calitate utilizati in vizualizarea imaginilor tridimensionale folosesc o tehnologie care inchide si deschide fiecare lentila concomitent cu imaginile rulate pentru ca utilizatorul sa vizualizeze cadre 3D Full HD active foarte reale .  Acest fluctuatie inchidere – deschidere a lentilelor are rolul de a reduce dispersia luminii minimizand posibilitatea de aparitie a umbrelor cu o rata de 1/1000 .

Tehnologia Viera Neo Plasma este imbunatatita cu o serie de noi luminofori care ajuta la redarea unor imagini 3D amanuntite foarte curate . Acesti luminofori  amplasati in panoul televizorului reduc semnificativ remanenta maximizand luminozitatea , spre intelesul tuturor aceasta inseamna un risc semnificativ mai redus de producere a imaginilor dublate .

In cazul aparatelor conventionale lipsa acestor luminofori optimizati duce la incapacitatea rularii imaginilor in care se produc miscari foarte rapide . Rezultatul , unul inevitabil de altfel , este vizualizarea unor imagini 3D dublate ( efect care poarta numele de Crosstalk ) .

Pentru a obtine cadre 3D la o rezolutie foarte buna , reale si extreme de naturale televizoarele trebuie sa prezinte o remanenta redusa si o iluminare curata.

Panasonic utilizeaza un nou concept de transmisie a luminii ce reduce semnificativ cadrele dublate in special in zonele intunecate .

Obtinerea unei remanente mai scurte se realizeaza prin modificarea emisiei secventelor de lumina de la stralucitor , luminous la obscur , intunecat .

O alta tehnologie  numita “ tehnologia sub-campurilor de 600 Hz” ( matematic acesta se traduce 50 cadre * 12 sub-campuri = 600 Hz ) permite rularea unor imagini in miscare foarte dinamice . Acesta tehnologie reprezinta o noutate in domeniu si are ca obiect transformarea miscarilor din fiecare scena in parte pentru o reproducere mai rapida a fiecarui cadru in comparatie cu tehnologiile de 600 Hz precedente . Numarul crescut de sub – campuri este in mod normal o caracteristica a prezentei unor culori mai intense si a unor cadre mult mai clare .

Gratie implementarii functiei 3D Image Viewer plasmele 3D Panasonic Viera pot sa redea fotografiile si/sau inregistrarile 3D din arhiva personala stocate pe un card de memorie SD compatibil  care trebuie doar  introdus in compartimentul special creat .

Imaginile si inregistrarile parca desprinse din realitate va vor aminti de momentele deosebite petrecute alaturi de intreaga familie .

Produsele din seriile Viera de la Panasonic indeplinesc standardele de calitate THX Certified Display Program fiind capabile sa ruleze imagini 2D si 3D exact ca cele din salile de cinematograf .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Led 3D, Vis cu Led 3D, am visat Led 3D, talmacire vis cu Led 3D, interpretare vise cu Led 3D, Led 3D in vis, semnificatie Led 3D in vis, ce inseamna daca visez Led 3D, interpretarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise online, semnificatii vise, ce visez, totul despre ce visezi, ce este visul, vis cu Led 3D, visez Led 3D, am visat Led 3D, semnificatie Led 3D in visul meu.